‘Een topteam, daar moet je niet aan morrelen’, moet Giorgio Armani hebben gedacht. Dus schoof de ontwerper Rihanna wederom pen en papier voor haar neus om een kersverse capsulecollectie te krabbelen. Voor Armani Jeans welteverstaan.

EIGEN MODELABEL?
Het resultaat? Uiteraard veul denim, met een flinke Rihanna-twist (lees: diep uitgesneden, wat bling en de befaamde ‘R’ als logo). Verder in de aanbieding: slouchy shirts, shorts, accessoires, schoenen, een bikerjasje en grote tassen. Genoeg om uit te kiezen dus.

Herinner je je RiRi's eerste collectie voor Armani nog? >

Maar! Er is meer. Zo verklapte Rihanna onlangs in de radioshow van Ryan Seacrest: ‘Na de release van mijn tweede collectie wil ik een eigen modelabel gaan nastreven. Ik wil ontwerpen. Het is ook een weg die ik wil verdienen, dus ik werk met verschillende ontwerpers. Ontwerpers die ik respecteer en bedrijven die ik respecteer. Ik wil dat mensen me echt vertrouwen in plaats van dat ik gewoon zeg ‘koop dit, omdat het van mij is’.’ Poeh. Daarnaast is Rihanna ook nog eens bezig met de opnamen van een Brits modeprogramma

Zien! Rihanna en meer celebs op de rode loper van het MET Gala 2012 >

Terug naar Armani. Want de oplettende kijker kon RiRi eerder al spotten in de gloedjenieuwe denim jumpsuit uit haar nieuwe Armani Jeans-lijn. Pardoes hebberig geworden? Je kunt de tweede lijn van Rihanna voor Armani hier online shoppen.