Volgens de befaamde hoedenontwerper Stephen Jones wel. Aan de Telegraph verklapt-ie: ‘Voor zover ik weet, gaat Bill naar Galliano. Hij is daar al creatief directeur, hij richt zich alleen daar op en niet meer op Dior. Hij kreeg die afschuwelijke taak opgedragen terwijl hij die eigenlijk in de eerste plaats nooit wilde hebben. Hij wilde nooit een grote diva-ontwerper zijn… hij is een aardige vent en hij zal een stuk langer leven als hij gewoon Galliano doet.’ Poeh. Rake woorden.

 
BUH-BYE BILL?
Stephen Jones lijkt een goed inkijkje te hebben in de Dior-zaken, aangezien hij buddies is met Raf Simons, de kersverse creatief directeur van het Franse modehuis. Jones ontwierp zelfs de must-have beanies met sluiertje van de s/s 2012 Jil Sander-collectie.  

 
Nicola Formichetti licht een tipje van de sluier op over zijn nieuwe lijn >

 
Bill Gaytten was al tijden lid van John Galliano’s vaste ontwerpteam en nam Galliano’s taken over toen de ontwerper door z’n antisemitische uitspraken de laan uit werd gestuurd. Een flinke kluif voor Gaytten als je het ons vraagt. Het klinkt dan ook vrij logisch dat de ontwerper zich compleet op zijn taken bij het Galliano-label gaat richten, nu Raf Simons het creatieve ontwerpstokje bij Dior in handen heeft.