Hologrammen zijn hot. Of, nou ja, eigenlijk waren ze dat altijd al. Zo dook Kate Moss jaren geleden voor de a/w 2006-show van Alexander McQueen al op als hologram. Maar nu lijken ze wel overal, die hologrammen. Zo maakte onlangs rapper Tupac op het Coachella-festival zijn ‘comeback’ in de vorm van een hologram en ook Dita Von Teese moest eraan geloven.

De nieuwe Europese webshop van Louboutin al gezien? >

 
LOUBOUTIN ♥ DITA
Tijdens de kersverse Christian Louboutin-expo in het Londense Design Museum kun je de befaamde burlesque-danseres bewonderen als hologram op het podium. In strak korset – die taille! –, kanten pakje én – uiteraard – torenhoge, glinsterende Louboutins. Wow. Met de tentoonstelling wordt het twintigjarig jubileum van de schoenenontwerper gevierd. Wat je naast een zwoel dansende Dita kunt verwachten? Heel veul pumps, maar ook een overzicht van Louboutins inspiratiebronnen en een kijkje in de keuken bij het ontwerpproces van de Fransman. Goed kijkvoer dus.

 
De tentoonstelling van Christian Louboutin is tot 9 juli 2012 in het Design Museum in Londen te zien. Geen reisje naar de Britse hoofdstad in het verschiet? Niet gevreesd. Wij schotelen je een exclusief backstage filmpje voor van de modische expo én Dita Von Teese. Graag gedaan.

 
DITA VON TEESE & TENTOONSTELLING CHRISTIAN LOUBOUTIN