Je hebt wellicht al een aantal items uit de Ugly-collectie van Bas Kosters voorbij zien komen tijdens de ELLE Style Awards. Bas Kosters himself en zijn date voor de avond, dj Wannabeastar, kwamen aanzetten in deze zomer 2012-collectie. Niks geen Twenties-weelde. Neen, de outfits waren bezet met piemelafbeeldingen. Ja heus.

         
KLOKKENSPEL
Ook Stacey Rookhuizen bleek fan en twitterde in maart al: ‘Wat vinden jullie van m'n nieuwe broek?’ Nu zorgt het zien van een opmerkelijke print in Nederland niet bepaald voor opwinding – op wat verontwaardigde twitteraars na –, maar in het buitenland is de penislegging pas ontdekt. En daar blijken ze toch net even wat geschokter. Wat heet, verontwaardigd. Huffington Post, Jezebel, the Luxury Spot, Buzzfeed en Fashionista bestempelen de legging inmiddels als weerzinwekkend en NSFW (not safe for work). En dat is pas het begin van het geswaffel.

     
Wij vinden het een stijf staaltje PR. Hebben? De ‘Is that a cock or your legs?’-legging scoor je via BasKosters.com voor € 119.

       
Liever iets anders Bas Kosters? Wat dacht je van deze sjaal