STEVE MADDEN <(#)3 OLSENS
Het Italiaanse sneakermerk Superga vierde gisteren een feestje in SoHo ter ere van haar allereerste Amerikaanse winkelopening. En een modefeestje is niet een écht modefeestje als er geen bekend modegepeupel rond losloopt. Onder de genodigden – hoe kan het ook anders – de creative directors van Superga, Mary-Kate en Ashley Olsen.

Maar natúúrlijk was de oprichter van Superga, schoenontwerper Steve Madden, ook aanwezig tijdens het event en aan Fashionista liet hij weten dat werken met de Olsens best pijnlijk is, maar dat de twee een knap staaltje werk leveren. Zo kon de tweeling nogal veeleisend zijn en hard overkomen, maar wisten ze precies wat ze wilden en werkten ze hard om dat voor elkaar te krijgen. En blijkbaar werpt dat zijn vruchten af, want Madden werkt nu al vijf jaar samen met de Olsens. Eerst voor hun Elizabeth and James-collectie en nu voor Superga.

DE BIRKIN BAG DIE GEEN BIRKIN BAG WAS
De modegrond schudde begin deze week op haar grondvesten. Voor een destructief fotografieproject van celebfotograaf Tyler Shields stak actrice Francesca Eastwood (juist ja, dochter van Clint) een rode Birkin bag in de fik. De horror! Wat blijkt? De Birkin Bag was een dikke, vette fakert! Voor 25 dollar op de kop getikt. Zo, hè, hè. De hartslag heeft bij ons weer tempo normaal.