Tja, die meterslange benen moet je ook niet willen verstoppen. Niet zo gek dus dat Karlie Kloss sans kleding een maand gaat sieren in de Pirelli-kalender van 2013. Wij zijn nu al stikjaloers.

STEVE MCCURRY & KARLIE KLOSS
Dat mooi naakt niet tacky is bewijst de kalender van autobandenfabrikant Pirelli keer op keer. Het concept is vrij simpel: charter een trits supermodellen, zet er een topfotograaf op en schieten maar. Richard Avedon, Mario Testino, Annie Leibovitz, Terry Richardson, Karl Lagerfeld en Mario Sorrenti passeerden al de revue en dit keer is het de beurt aan Steve McCurry. Misschien ken je de Amerikaan wel van zijn fabelachtige foto van een meisje uit Afghanistan met grote, groene ogen – genaamd  'Afghan Girl' – die in juni 1985 op de cover van de National Geographic verscheen.

Zien: Muhammad Ali voor Louis Vuitton >

Binnenkort kruipt dus het modellentalent van het afgelopen jaar voor zijn camera. Zal Lara Stone er wederom bijzitten? En durft Saskia de Brauw nog een keer in Adamkostuum te poseren? Of Kate Moss? Of Guinevere Van Seenus? Of… Oké, oké, we dwalen af. De nakende foto’s sijpelen eind dit jaar binnen. Nog even geduld dus.