LOUIS VUITTON-EXPRESS
Tjoek tjoek! All aboard the Louis Vuitton-trein. Herinnert u zich nog de commotie rondom (de prijs van) de locomotief van Louis Vuitton? De trein die Louis Vuitton gebruikte in de a/w 2012-show zou zo’n kleine zes miljoen euro gekost hebben. Zonde om maar één keer te gebruiken toch? Louis Vuitton schijnt er hetzelfde over te denken en voor het eerst in de geschiedenis gebruikt het modehuis hetzelfde thema voor een andere show. En wel in Shanghai. Daar vindt een show plaats op 19 juli waarbij de modellen – hé, herkenbaar! – door de trein heen lopen. Net als bij de show in Parijs dus. Rijst bij ons de vraag: hoe krijgen ze de trein in Shanghai? Wie het weet mag het zeggen.

Ook de campagne van het modelabel, geschoten door Steven Meisel, draait om de Louis Vuitton-trein (saillant detail: de campagne is echter niet geschoten in de trein, maar in een studio ingericht als trein). Op de hoogte blijven van het wel en wee van de Louis Vuitton-express? Houd louisvuittonexpress.com in de gaten.

    
ROBERT PATTINSON ♥ GUCCI
Frida Giannini (hoofdontwerpster van Gucci, red.) heeft haar oog laten vallen op acteur Robert Pattinson. En niet zo’n beetje ook. Afgelopen maanden verruilde de Twilight-acteur zijn slobbertruien voor loeistrakke Gucci-pakken en werd hij van top tot teen gekleed in Gucci voor zijn laatste film Cosmopolis. Gaat monsieur Pattinson voor een nominatie als best geklede man? Wellicht. Tot die tijd ontvangt hij in elk geval flink wat tips van Frida Giannini biechtte Robert op aan Vogue.co.uk. Wellicht heeft Karl Lagerfeld nog een gaatje in z'n agenda voor ons...

   
Meer modenieuws: Narciso Rodriguez gaat aan de slag voor Kohl’s

    
KATE MOSS X HET GOEDE DOEL
Kate Moss gaat onder de hamer. Niet letterlijk natuurlijk. Mario Testino veilt een portret van Kate uit 1996 (een rekensommetje leert ons dat de daar piepjonge Kate slechts 22 jaar was) voor het goede doel. Opbrengsten van het portret gaan naar CLIC Sargent. Een organisatie die zich bezig houdt met klinische, financiële en emotionele steun aan kinderen die lijden aan kanker. Meebieden? De veiling vindt plaats op 2 juli in Londen tijdens een zogeheten Masterpiece Midsummer Party. Tickets kosten een kleine € 185.

   
Wat er is du moment gaande in celeb-land? Lees snel de update