Aankomende zondag lanceert Donatella Versace een nieuwe collectie juwelen onder de paraplu van Atelier Jewelry. De collectie zal bestaan uit zestien verschillende met de hand vervaardigde ringen, versierd met sjeike stenen als (gele) diamanten, smaragden, saffieren en amethist.

ATELIER VERSACE
Aanleiding voor de nieuwe collectie is Versace’s terugkeer op het haute couture-plankier. Afgelopen januari kregen we na een lange afwezigheid op de Parijse coutureweek al een voorproefje met Atelier Versace s/s 2012, maar op 1 juli aanstaande barst het echte spektakel los. Dan heeft Donatella maar liefst twee grote shows voor ons in petto in het Ritz hotel.

Zien? Hou de site dan in de gaten, want natuurlijk komen hier de haute couture-shows ook voorbij. Bijzonder detail: het Ritz heeft voor Donatella een bijzondere betekenis. Haar overleden broer Gianni Versace showde hier in 1997 zijn laatste collectie.

Wel in voor een grootse besteding? De Atelier Jewelry-items zijn, zoals het echte haute couture betaamt, custom-made en zullen dus alleen op afspraak worden verkocht.

Zien: de hele Atelier Versace s/s 2012-show >