Oh boy, Doutzen Kroes is een been kwijt. Bij de Vogue China is iemand wel heel fanatiek aan het photoshoppen geslagen met een beeld van de Neerlandse schone. Voor zover wij weten heeft Doutzen toch echt twéé prachtbenen, maar op een zomerse foto van het juninummer heeft Kroes er pardoes nog maar één. Haar andere been is rigoureus van de foto gegumd. Op de plek waar het been eigenlijk hoort, is nu slechts een schaduw te zien. Auch. Zien? Bekijk 'm hier.
   
ANNA DELLO RUSSO ♥ SAYING CHEESE
Anna Dello Russo, editor at large bij Vogue Japan, verschijnt immer en plein public in de nieuwste designeroutfits. Nog voor de kleding in de winkels hangt, sterker nog, slechts enkele dagen nadat het op de catwalk verscheen, hult de Italiaanse zich in de verste ontwerpen. Streetstylefotografen smullen ervan en zetten de extravagante, camerageile Anna maar al te graag op de kiek.
   
Maar zelfs aan al dat geflits van de paparazzicamera’s raakt een mens gewend en stiekem kan Anna inmiddels niet meer zonder. ‘In het begin, toen ik nog maar net gefotografeerd werd door streetstylefotografen, vond ik het een beetje ongemakkelijk,’ vertelt ze in een interview aan de Britse Telegraph. ‘Nu spoken er soms gedachtes door mijn hoofd als: ‘Oh, als ik niet gefotografeerd word, word ik ongelukkig’ en: ‘Oh my God, de outfit werkt niet meer.’’ Het moge duidelijk zijn: Dello Russo heeft een kleine foto-obsessie ontwikkeld.
   
In datzelfde interview floepte het modeicoon er uit: ‘Nee, ik zou nooit willen ontwerpen, want ik weet dat het heel, heel, heel moeilijk is. Ik hou ervan om redacteur te zijn en alle ontwerpen te zien.’ Huh? Maar is Anna Dello Russo niet de nieuwe gastdesigner van H&M? Heel frappant.
   
Lees hier de ins & outs over Anna Dello Russo als nieuwe gastdesigner van H&M >
  
SK8TERBOI
Prabal Gurung, de Amerikaanse designer die opgegroeid is in Nepal, heeft samen met fotograaf Bon Duke een shortfilm over skateboarders gemaakt voor Nowness – het online platform van LVMH. Gurung en Duke lieten zich inspireren door de skateboardfilm Lords of Dogtown en verzonnen voor hun creatie een verhaallijn over een knap gestyled meisje dat de leiding heeft over een groep stoere skaters. Dat resulteerde in The Erjonas, een mysterieuze shortfilm met model Erjona Ala in de hoofdrol, gekleed in de ontwerpen van Prabal Grunung.
  
Gaat dat zelf zien: The Erjonas...

youtubeView full post on Youtube