In Las Vegas draait het aankomende maand niet alleen om gokautomaten en rollende dominostenen. Neen, in het CityCenter in Las Vegas worden maar liefst 16 Roberto Cavalli-jurken tentoongesteld. Niet de eerste de beste jurken, maar enkele van de meest memorabele rodeloperjurken. En daarbij mag je denken aan…

        
JURKENPARADE
Bijvoorbeeld de off-the-shoulder Ming vaas-geïnspireerde jurk die Victoria Beckham droeg naar Elton Johns jaarlijkse White Tie and Tiara Ball in 2005. En de zwarte japon die Kristen Stewart droeg op de Londense première van The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, vorig jaar. Én de rode paillettenjurk die Jane Fonda aanhad op het Filmfestival van Cannes dit jaar.

        
Versace Atelier Jewelry komt met een nieuwe collectie juwelen >

        
De jurken zien? Je kunt de hele maand juli terecht in het Crystals shoppingcenter – waar Roberto Cavalli niet geheel toevallig ook een winkel heeft – om je vergapen aan de jurkenpracht. In dat shoppingcenter vind je overigens veel meer moois, van Tom Ford tot Miu Miu en van Hermès tot Stella McCartney. En laten we eerlijk zijn: daar worden we best blij van.

        
Zien: een gloednieuwe expositie van het Italiaanse modehuis Salvatore Ferragamo over het leven van Marilyn Monroe >