De campagne van Mulberry voor aankomende winter is monsterlijk goed. Heb je ‘m nog niet gezien? Bekijk die van Mulberry en andere grote modehuizen hier. Tijdens het schieten van de mysterieuze foto’s, maakte het luxelabel ook behind-the-scenes-foto’s. Benieuwd naar de styling, de locatie en de visagie? Breng dan een bezoek aan Mulberry’s blog.

ZON, ZEE, STRAND
Kate Bosworth has it all: een succesvolle acteercarrière, een knappe kop, een goed lijf, een goedlopende sieradenlijn en een verse liefde. En laat die liefde, Michael Polish, nou een regisseur zijn, waarmee ze samen op vakantie ging naar het Mexicaanse droomeiland Tulum. ‘Eén en één is twee,’ dacht Kate en samen met Michael nam ze daar een zomerse short film op voor haar sieradenlabel JewelMint. Jaloers? Wij? Natuurlijk niet. Bekijk het filmpje hieronder.

Wist je dat Chloë Sevigny wederom poseert voor de wintercampagne van Miu Miu? >

KNIPPER, KNIPPER

Beautylabel Lancôme heeft ter promotie van haar nieuwste mascara Hypnôse Star een hele bijzondere ster aan de haak geslagen: Betty Boop – je weet wel, dat geanimeerde vrouwtje met kort, zwart haar en rode lipjes. Samen met Canadees supermodel Daria Werbowy schittert ze in de nieuwste campagne van het label. Betty Boop loopt al even mee in de Hollywood-business – sinds 1930 om precies te zijn – en geeft de jongere, minder ervaren Daria in de campagnevideo tips over de filmwereld. Haar grote geheim? Hypnôse Star. Bewonder het eindresultaat onderaan de pagina. 

KATE BOSWORTH 'TULUM' JEWELMINT

youtubeView full post on Youtube

LANCÔME HYPNÔSE STAR