Narciso Rodriguez, designer van Amerikaanse bodem, zit al elf jaar lang in het vak. En aankomende herfstcollectie, voegt hij dan eindelijk een accessoireslijn toe.
   
Te beginnen met schoenen. Rodriguez ontwierp tientallen muiltjes in tien verschillende stijlen. De eerste elf schoenen van Rodgriguez’ hand zijn vandaag onthuld: loeihoge laarzen, sandalen en pumps van suède met leerdetails en een puntneus. Vooral de sandalen ogen een tikje Victoriaans, door de rijgveters over de bal van de voet. Très chic. Rodriguez houdt de lippen nog stijf op elkaar wanneer hij alle accessoires, waaronder de rest van de schoenencollectie en verschillende tassen, lanceert.
  
Narciso Rodriguez ontwerpt een capsulecollectie voor Kohl’s >
    
PRE-ORDER
Wil je een paar Rodriguezjes scoren en er zeker van zijn dat je niet achter het schoenennet vist? Ga dan naar SHEfinds.com en plaats daar je pre-order via Amerikaans warenhuis Barneys. Als het schoeisel eenmaal verkrijgbaar is, valt jouw bestelde paar zo – plof – op de deurmat.

Voor een sandaal of laars van Rodriguez’ hand, moet wel diep in de buidel getast worden; de prijzen starten vanaf € 752. Maar ach, dan heb je ook wat.