Onder de naam Stella lanceert de Britse ontwerpster ondergoed dat gemaakt is van biologisch katoen en gerecycled metaal (voor bijvoorbeeld de beha-bandjes).

KWALITEIT
Vergeet verder kittige bustiers, pikante broekjes en ingewikkelde stoeipakjes. Kernwoorden voor Stella’s nieuwste lingerielijn zijn: simpel, kwaliteit en alledaags. Dat de beha’s en broekjes perfect zitten is dan ook het belangrijkste. ‘Well-made lingerie is key,’ laat Stella McCartney weten aan de New York Times. ‘Je niet vrij kunnen voelen door je lingerie is gewoon niet mijn ding. Je moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit. Het moet passen, functioneel zijn en in de eerste plaats z’n werk doen.’

Beetje strak in een lingeriesetje verschijnen? Dit zijn Doutzen Kroes’ dieetgeheimen >

De splinternieuwe Stella-lingeriecollectie bevat vijf verschillende beha-soorten – van strapless tot een naadloze versie – die zijn gegoten in zowel opvallende kleuren en prints (denk aan electric blue en python) als in verschillende nude-tinten.

De Stella-broekjes gaan over de toonbank voor zo’n € 21 en de beha’s hebben een prijskaartje van € 45. Vanaf augustus kun je de nieuwe Stella-lingerielijn in een aantal winkels van de ontwerpster en online shoppen.