De Olympische Spelen van 2012 moeten wel de boeken ingaan als de meest modieuze aller tijden. Stella McCartney doet de Britten, Prada de Italiaanse zeilploeg, Armani de rest van de Italianen, Ralph Lauren de Amerikaanse delegatie. En nu zijn ook Salvatore Ferragamo en Hermès van de partij.

 
FERRAGAMO
Salvatore Ferragamo moest en zou ook meedoen aan de Olympische pret. En wat een geluk: de vier sporters uit San Marino, een zelfstandige ministaat (61km2) in Italië, stonden nog in hun hemd. De mazzelaars worden van top tot teen in op maat gemaakt sophisticated Ferragamo gestoken. En dan werkelijk voor alle gelegenheden van formeel goed, tot vlot casual tenue. #winning! 

 
HORSY HERMÈS
Als Hermès een Olympische discipline in het nieuw steekt dan kan het maar één ding betekenen: de paardenploeg! Het ambachtshuis maakt de rij-jasjes van de Franse equipe met high-tech ultralichte stoffen voor een zo groot mogelijk comfort te paard.

   
PS - Geen sportevenement zonder officiële make-uplook! En zo zullen de presentatrices en podiummeisjes door Max Factor in de maquillage gezet worden. De look? Natuurlijk en fris met een gezonde glow.

De Olympische pop-up stores schieten als paddestoelen uit de grond >