Als iemand je even kan wegtrekken uit de zon is het James Franco wel. Chloë Sevigny ook trouwens. De twee acteurs werden respectievelijk door 7 For All Mankind en Miu Miu gecharterd voor de gloednieuwe herfstcampagne. James kroop achter de camera en Chloë mocht haar stuff strutten voor de lens.

OH JAMES
Te beginnen bij James. Want wat kan-ie niet? Acteren, fotograferen, ontwerpen, poseren… pff. ELLE’s Esther Coppoolse stond onlangs zelfs oog in oog met de goede man, en eh, dat was goed. Kortom: wanneer er beeld is van James, zitten wij op rij één. Terug naar 7 For All Mankind. Voor de campagne van de herfst/winter-collectie zat James op de regisseursstoel en daarvoor lanceerde het spijkerbroekenmerk ook maar gelijk een eigen YouTube-kanaal onder de naam ‘Behind James’. De 34-jarige acteur liet zich voor de campagne inspireren door filmpionier Rudolph Valentino. ‘Ik wilde een connectie creëren tussen de Hollywoodlegendes van vroeger en nu,' laat James Franco weten. ‘Die legendes worden in de film vertolkt door onder andere Henry Hopper, Lily Donaldson, Cody Horn en Lou Doillon.’ Bekijk het backstage-filmpje onderaan de pagina.

 
CHLOË & MIU MIU
Chloë Sevigny doet haar trucje uit 1996 nogmaals over en prijkt op de nieuwe campagnefoto’s van Miu Miu. Miuccia Prada hijst de actrice al tijden in talloze ontwerpen van haar Italiaanse label en sleepte haar nu maar weer eens voor de camera. Mert Alas en Marcus Piggott mochten Chloë vervolgens vastleggen en dat pakte – uiteraard – razend mooi uit. Leuk dus, dat we nu ook mee mogen genieten van backstage-beelden. En… play.
 

youtubeView full post on Youtube