Gek zijn we op de JewelMint-video’s van Kate Bosworth. Dree Hemingway geeft de actrice nu echter flink wat competitie met een dromerig filmpje voor sieradenmerk ManiaMania.

 
THE ASTRAL PLANE
Niet bekend met het merk? ManiaMania staat bekend om het mixen van mystiek met popcultuur, wat immer voor spannende juwelen zorgt. Dit keer komt het label met een nieuwe lijn, genaamd The Astral Plane, op de proppen. Deze is geïnspireerd door ‘symbolen en visioenen van dromers en astrale reizigers.’ Bovendien doet ManiaMania met de collectie een ode aan de spirituele kenners, Helena Blavaysky en Carl Jung. Juist, best eigenzinnig. Maar potverdikkeme, mooi zijn de sieraden – met details als slangen, bloemen en schedels – wel.

 
Duik backstage met James Franco en Chloë Sevigny >

 
Ook te vinden in de gloednieuwe collectie: de Limited Edition Dree Eternal Ring. Deze koperen ring met een ruwe turquoise steen werd ontworpen door Dree herself en doet ’t steengoed om de vinger, lijkt ons zo.

 
Afijn, hebben die collectie dus. En na het zien van dit filmpje – die werd geschoten door David Mandelberg en Alice Wesley-Smith en is geïnspireerd op Jean Cocteau's rolprent Orpheus – ben je geheid helemaal om.