De Olympische Spelen staan voor de deur en Stella McCartney heeft alle pakjes voor de Britse topsporters keurig af. Hoogste tijd voor een nieuw projectje: Little Miss Stella, een capsulecollectie geïnspireerd op Stella’s kinderboek.
      
HET BOEK
Het Little Miss Stella-boek en de opdruk op de kleine kleren is getekend door auteur en illustrator Adam Hargreaves, bekend van de kinderboeken over Little Miss en Mr. Men. Het boekje draait om Little Miss Stella die helpt om Little Miss Nobody om te toveren in Little Miss Somebody door haar in Stella McCartney-creaties te hullen. In 2006 fungeerde het kinderleesvoer Little Miss Stella als uitnodiging van Stella’s show, maar met de lancering van de capsulecollectie is het boekje nu dus ook eindelijk te koop.
   
Ook de heren van Dolce & Gabbana maken kleding voor kinderen >
   
DE CAPSULECOLLECTIE
Een gewaarschuwd mensch telt voor twee: de kledingcollectie voor de kiddo’s is heel zoet. Correctie: extréém zoet. Denk aan: T-shirts, truien, pyjama’s, tassen en rompertjes met Little Miss en Mr. Men opdruk. En bij elk kledingstuk horen watervaste stiften om zelf op de kleding te tekenen.
   
De capsulecollectie is een extra kindercollectie voor pasgeborenen tot 14-jarigen en ligt vanaf volgende maand in de Stella McCartney-winkels.