Ach, de Amerikaan was al niet voor één gat te vangen: een talkshow presenteren, het uittekenen van een huisdierencollectie, een uitstapje als cabaretier en nu maakt hij een kleine kledingcollectie geïnspireerd op de 2013 Chevrolet Malibu personenwagen. Of hoe noem je dat? Een sedan. Een auto met vijf deuren dus.   

MALIBU STYLE-COLLECTIE 
Chevrolet huurde een team van maar liefst vier vrouwelijke ingenieurs in om de bolide van een stevige vrouwelijke touch te voorzien. Mizrahi maakt het klusje af door de toekomstige bestuursters een bijpassende look te geven. Hij liet zich daarvoor onder andere inspireren door het prachtige blauwe lichtje in de auto. Hij licht toe: 'For me, the greatest part of my job is design. I love beautiful objects and this car is beautiful. If you look at the car, there are certain angles, lines and thoughts that evoke ideas about clothes. There is this incredible blue light in the car, which is already inspiring me.'

  
De limited edition stukken uit de capsulecollectie zullen dit najaar gelanceerd worden op chevymalibustyle.com en facebook.com/IsaacMizrahi.

Ook Viktor en Rolf lieten zich door auto's inspireren bij het ontwerpen van een Bugaboo >

MIZRAHI OVER KLEDIJ CHEVROLET MALIBU STYLE

youtubeView full post on Youtube