Dól zijn we, op de bloemenprint van modewarenhuis Liberty London. Gelukkig niet alleen wij. Ook Nike bleek al eerder niet vies van een flinke lading Liberty London-blommen op de sneakers. Ook ditmaal behingen ze een stel (lees: acht) sneakers met het befaamde bloemenpatroon. Favoriet? De Dunk Hi Wedge. Liberty London vind je aan Regent Street in Londen.

        
Wijlen mode-icoon Diana Vreeland wordt geëerd op de Rodeo Walk of Style

         
PETE REED ♥ STELLA MCCARTNEY
Roeier én dubbele gouden medaillewinnaar Pete Reed is dól op Stella McCartney. Althans, op de lifestylecollectie voor het Britse Olympische team van de hand van Stella. ‘Iedereen wil het hebben,’ jubelde de roeier tegen Vogue.co.uk. ‘Iedereen in the Olympic Village wil met ons ruilen. Heel veel andere landen hebben zulke standaard tenues, wij kunnen echt trots zijn op ons waar.’ En tja, als Stella McCartney herself verantwoordelijk is voor je tenue dan kun je waarschijnlijk ook niets dan jubelen, toch?

      
Vooruit, nog een keertje dan: foto’s van heerlijke mannentorso’s tijdens de Olympische Spelen

        
YAYOI KUSAMA X LOVE MAGAZINE
Tot slot nog meer heuglijk nieuws. Ter ere van de samenwerking tussen Louis Vuitton en de Japanse kunstenares Yayoi Kusama, die wars is van polkadots, ontwikkelde Love magazine een heuse iPad-app. Een iPad-app tjokvol polkadots dus. Goed voor úren vermaak. Downloaden doe je hier.

vimeoView full post on Vimeo