Voor het eerst in de geschiedenis van ELLE Nederland, siert een man de cover van het blad. En natuurlijk kozen we geen onappetijtelijk exemplaar als opvolger van ELLE UK coverboy David Beckham, maar Neerlands acteertrots – hij schopt het ook over de landsgrenzen ver – Michiel Huisman.

 
COLLECTOR’S ITEM
Michiel woont in Amerika, waar hij speelt in de bejubelde tv-serie Treme, die vanaf september – hoera! – ook in Nederland te zien is. Het septembernummer waar Michiel op schittert, is The Black Issue, opgedragen aan dé modekleur zwart. Alleen de exemplaren met Michiel erop (op de rest van de septembernummers, prijkt Nederlands topmodel Svea Kloosterhof) worden in een mysterieuze black box verstuurd aan alle ELLE abonnees. Daarnaast zijn er nog exemplaren in beperkte oplage voor € 4,99 verkrijgbaar bij AKO, Bruna, Primera, de Bijenkorf en natuurlijk in de ELLE Shop. Op = op! Dus wees er snel bij.

 
WINNAARS
De afgelopen weken konden er via de site en ELLE's Facebook-pagina vragen aan de zogenaamde Mystery Man worden ingestuurd, waarvan er dagelijks één werd beantwoord.

Lees snel welke vijf slimmerds wisten te raden dat Michiel ELLE's Mystery Man was en een mooie prijs in de wacht hebben gesleept >