Het arsenaal aan kledij, die Cindy Crawford @ C&A gaat heten, zal naar eigen zeggen bestaan uit draagbare, comfortabele kleding die elke vrouw flatteert. En dan mogen we denken aan o.a. blazers, vesten, broeken en jacks (totaal 31 items) voor bodemprijsjes. Met andere woorden: genoeg om je van top tot teen voor een prikkie in een heuse Cindy te hullen. De collectie is samengesteld uit drie verschillende lijnen: een natuurlijke lijn met veel aardetinten, een glamrock lijn met kleuren als kobaltblauw en zwart en een tijdloze lijn met grijs en zwart.

 
Het 10-jarige dochtertje van Cindy Crawford gaat nu ook aan de slag als model >

MOVE OVER JAN SMIT
Het is niet de eerste keer dat la Crawford met een Europese winkel in zee gaat. Eerder heeft ze namelijk al een schoenencollectie ontworpen voor de Nederlandse Van Haren. Toch is dit haar ‘ultimate dream coming true’. Tijdens de persconferentie zei ze dat ze altijd al een eigen collectie heeft willen ontwerpen en dan ook erg blij is met de kans die C&A haar geeft. ‘Elke vrouw wil stralen, of ze nu haar kinderen naar school brengt, een dag op kantoor zit of een etentje met haar man heeft gepland.’ Voor bijna alle gelegenheden kunnen we dus naar de retailer.

Vanaf 1 september in de Nederlandse schappen en online via cena.nl en wehkamp.nl, met prijzen van € 12 voor een T-shirt tot € 147 voor een jack.

Ook fijn: 100 nieuwe merken in de Bijenkorf >