Één van 's werelds meest beroemde streetstyle fotografen, Scott Schuman, is not amused. Dat zijn streetstyle-kiekjes worden gebruikt ter inspiratie is tot daar aan toe, maar ook zijn merknaam vormt een grote inspiratiebron voor menigeen. Zo ook voor de weblog genaamd Campus Sartorialist die, zoals de naam al doet vermoeden, goedgeklede studenten op de kiek zet en verzamelt op het blog. Maar ja, die naam. Daar heeft Scott dus alleenrecht op, deze is namelijk al tijden geregistreerd als beschermd handelsmerk. En dus sprong Scott in de bres voor zijn befaamde merknaam.

       
CAMPUS COPYCAT
Maak je geen zorgen, Scott is geen vijandig type. Geen voor de rechter gesleep of harentrekkerij hier. Scott eist slechts dat de Campus Sartorialist zijn naam aanpast. Kleine moeite toch? En met al die internationale aandacht kunnen de bezoekersaantallen niet anders dan klimmen. Slim!

      
Het officiële Sartorialist-blog bekijk je op TheSartorialist.com en de Campus Sartorialist kun je bekijken op CampusSartorialist.com.

      
Ook wij zijn niet vies van een fris streetstyleplaatje. Zo trokken we flink wat hippe vogels voor onze camera tijdens de afgelopen editie van Lowlands >