Het is niet de eerste keer dat Madame Roitfeld iets vrij laat over haar nieuwe modekindje. Eerder deze maand liet de kersverse hoofdredactrice al een drietal nieuwe beelden zien, die zullen verschijnen in haar allereerste eigen Fashion Book. Ditmaal maakt de voormalige hoofdredacteur van de Franse Vogue ons lekker met een heuse rolprent, precies hoe we het van haar verwachten.

(Voor wie het gemist heeft, Carine Roitfeld verliet begin 2011 de Franse Vogue en spreidde haar vleugels uit als stilist. Inmiddels is ze alweer een jaar bezig met het ontwikkelen van een geheel eigen tijdschrift, CR Fashion Book.)

Wat is er dan te zien in het filmpje? Natuurlijk Carine Roitfeld, beelden van haar voeten, gehuld in haar signature black high heels, Carine in de spotlights: omringd door paparazzi en vooral veel flitsers, Carine backstage, Carine pratend met best friend Karl Lagerfeld én mini-previews van de shoots die te zien zullen zijn in haar eerste editie van het CR Fashion Book. Hadden we Carine al genoemd…?

Afijn, bekijk het filmpje – plus de beelden – gewoon lekker zelf.

Carine Roitfeld heeft haar handjes nog niet vol; ze komt ook met een limited edition make-up lijn voor MAC >