Schijnbaar zat het lijfje van de jurk zo strak dat Diane niet eens naar het toilet kon. En tja, toen de nood hoog was zat er maar één ding op: de schaar erin. Juist, the horror. Het plaats delict? Het damestoilet. Dader? Vriendlief Joshua Jackson. Hier volgt het schokkende verhaal…

 
KNIP, KNIP
‘Ik heb heel veel voor mode geleden. Zo droeg ik onlangs een prachtige oude Dior Couture-jurk naar het Cannes Film Festival en de robe had een enorm lijfje. Het was zo groot dat het me een uur kostte om erin te komen en de enige manier voor mij om naar het toilet te gaan, was om het lijfje uit te doen. Toen ik klaar was met eten moest ik naar de wc, maar het lijfje zat inmiddels zo strak dat ik niet meer kon ademen. Josh moest meekomen naar het damestoilet om me eruit te knippen.’ Oh. Nee.

 
Karl Lagerfeld klapt intussen uit de school over de Middletons >

 
Gelukkig is de liefde tussen de twee acterende tortelduifjes door het incident sterker dan ooit. ‘Hij is het beste vriendje! Dat is echte liefde niet? Als je iemand hebt die je in de meeste gekke situaties helpt. Hij is geweldig en hij is mijn held.’ Aldus Diane aan People Magazine. Ach gosh, maarree… wat is er gebeurd met die vintage Dior-jurk?