Stripes galore! Na de polkadot was Marc Jacobs voor zijn s/s 2013-collectie in de ban van De Streep. Leandra Medine – van het blog The Man Repeller – kreeg de taak om met dié gloednieuwe collectie een shoot voor e-commerce-website Moda Operandi te stylen. Gelukkig voor ons liet ze dat op camera vastleggen.

STREPEN, MICKEY MOUSE & IT-GIRLS
Wat Leandra precies van de shoot geleerd heeft? Nou, dat horizontale strepen geweldig zijn, maar verticale nog beter. En dat de combinatie van de twee het allerbeste is. Oh, en dat Mickey Mouse de meest consistente, beroemde figuur is op de hele wereld. ‘He couldn’t overexpose himself if he tried,’ Aldus Leandra – die duidelijk over een goeie dosis humor beschikt – op haar blog.

 
Bekijk hier de volledige Marc Jacobs s/s 2013-show >

Ook bij Moda Operandi zijn ze in hun nopjes met de samenwerking. Aan ELLE.com: ‘De Marc Jacobs s/s 2013-collectie roept de geest van de ultieme it-girl, Edie Sedgwick, op. Geïnspireerd door Jacobs charterden we daarom de it-girl van het internet, Leandra Medine van The Man Repeller, om haar stempel te drukken op de kleding. Leandra kwam naar de set en wist op speelse wijze de looks te restylen met haar handtekening; op een man-repelling (mannen-afstotende, red.) manier.’

Gaat dat als de wiederweerga zien dus. De gezellige deuntjes op de achtergrond komen trouwens van The Bailen Brothers.

youtubeView full post on Youtube