De beeldschone Cate Blanchett speelt de hoofdrol in Woody Allens nieuwste rolprent en moet zich daarvoor hullen in outfits van Chanel. It's a tough job but someone's gotta do it, zullen we maar zeggen.

 
FASHION & FILM
Uiteraard is Karl Lagerfeld niet vies van een goeie schnabbel hier en daar en zei hij meteen toe. Hij voorziet Cate wel even van een tweed pakje en zijden bloes van Chanel. Veel meer is er trouwens nog niet bekend over Allens nieuwe film. Wat we wel weten? Nou, dat de prent in New York en San Francisco wordt gefilmd en dat grote namen als Peter Sarsgaard, Sally Hawkins, Alec Baldwin en Michael Emerson ook een rolletje hebben.

 
Karl Lagerfeld klapt uit de school over de Middletons >

 
Chanel en de filmwereld lijken trouwens een gouden – en bovendien aardig prijzige – combi. Zo voorzag Karl Chanel-boegbeeld Keira Knightley onlangs van duizelingwekkende sieraden van ’t modehuis voor haar nieuwste film Anna Karenina. Juwelenhuis Tiffany & Co. doet ook een duit in het peperdure zakje en verzorgde aardig wat bling voor de langverwachte Great Gatsby-adaptatie van Baz Luhrmann. Doe ons ook zo'n baan.