Armani bijt terug naar Cavalli

Armani laat zich niet op z’n kop zitten door Cavalli en vuurt terug.

Uhoh. De Italiaanse modewereld is een tikje in rep en roer. Roberto Cavalli is het namelijk, zoals we eerder al berichtten, niet eens met de organisatie van de Milaanse modeweek en steekt dat niet onder stoelen of banken. Hij schreef zijn ongenoegen van zich af op zijn eigen blog waarbij hij de Camera Nazionale della Moda Italiana (organisatie die de belangen van de Italiaanse mode behartigt) van wanpraktijen beschuldigt en zijn collega (of eigenlijk concullega) Armani kleinerend ‘Little King Armani’ noemt. De reden?

Advertisement - Continue Reading Below

        
Elke editie van Milaan Fashion Week wordt de afsluitende show verzorgd door Giorgio Armani, maar dit jaar is de eer aan Roberto Cavalli. Althans, ‘eer’. Cavalli loopt het grote risico dat zijn genodigden al lang en breed in Parijs vertoeven voor de start van Parijs Fashion Week (dat dit jaar al start voordat Milaan Fashion Week is afgelopen). De designer is op z’n zachtst gezegd not amused en deinst niet terug voor een niet zo chique belediging hier en daar.

Meest gelezen

         
ANGRY LITTLE KING
Maar… Armani laat zichzelf niet zomaar beledigen. Vlak voor zijn Emporio Armani-show hield de eveneens Italiaanse modeontwerper een persconferentie waarin hij geamuseerd zei: ‘Cavalli should be quiet because the ‘Little King’ could start to get angry’. Rrroooaaaarr! Wij voorspellen dat deze modefête nog wel eens een staartje kan gaan krijgen.

       

Dit zijn de highlights van Milaan Fashion Week tot dusver