Na het succes van de Hollywood Cares Collection van vorig jaar – met Olivia Palermo en Scarlett Johansson in het ontwerpteam – draagt Stuart Weitzman ook dit jaar zijn steentje bij aan een betere wereld. Traditiegetrouw schakelde schoenontwerper Weitz vijf actrices in om allen een paar schoenen te laten ontwerpen voor het goede doel. In het actrices- slash designerclubje: Chloë Moretz, Nikki Reed, Brooklyn Decker, Juliann Hough en AnnaSophia Robb.
      
Lees hier alle ins & outs van dé schoen van 2012: de Isabel Marant-sneaker >
        
GOUDEN CAPTOE EN ZWART LAK
Een kek herenschoentje in lichtbruin met marineblauw, een loeihoge plateaupump in zwart en bordeauxrood, een zwarte enkellaars met gouden captoe, een harige pump met een neonroze accent en een veterschoen in zwart lak met torenhoge hak – de celebs van de Hollywood Cares Collection 2012 hebben goed hun best gedaan.  
   
De vijfdelige collectie wordt exclusief verkocht in Stuart Weitzman-flagshipstores in de Amerikaanse plaatsen New York, Beverly Hills en Boston. Geen tripje naar The U S of A in de planning? No worries, de ontwerpen, die trouwens tussen de € 291 en € 384 kosten, zijn ook online verkrijgbaar op www.stuartweitzman.com. De opbrengst van de The Young Hollywood-collectie gaat naar het Folkman Institute in Boston dat onderzoek doet naar eierstokkanker.
      
Meer schoenennieuws: United Nude ontwerpt voor Lady Gaga >