Vanavond is het weer zo ver: een gloednieuwe Victoria’s Secret-show. Doutzen Kroes, Karlie Kloss, Cara Delevingne, Alessandra Ambrosio en meer jaloersmakende lijven prikten de afgelopen maanden in gezond voer en maakten van de sportschool hun woonkamer, om loeistrak op die catwalk te verschijnen. Maarree… hoe verdien je eigenlijk zo’n plaatsje tussen de Angels? In een gloednieuw behind-the-scenes-filmpje kunnen we meespieken bij de officiële casting.

SNEAK-PEEK
Benen tot aan het plafond, sixpacks, een vlekkeloos huidje; kijken is op eigen risico. Maar het is niet alleen afgetrainde lichamen wat de klok slaat (oké, bijna niet alleen dan). Je krijgt ook een sneak-peek van de miniscule outfits én de befaamde wings die tijdens de show gedragen gaan worden.

En hadden we al verteld dat Rihanna, Justin Bieber en Bruno Mars een spetterend optreden weggeven tijdens het lingeriespektakel?

Pssst… M.I.A. is voor Versace aan de slag gegaan >

Op de complete pracht en praal van Victoria’s Secret moet je nog tot 4 december wachten, dus voor nu laten we je achter met dit voorproefje…

youtubeView full post on Youtube