Na al tijden het gezicht te zijn van de Lady Dior-tas en de afgelopen weken talloze keren in Raf Simons’ prachtontwerpen te zijn gespot, werd het immers weleens tijd voor ‘n ontwerp van Marions hand.

RAF SIMONS & ‘N NACHTELIJKE HEMEL
Voor wie denkt dat de 37-jarige actrice lui achterover is gaan zitten en de profs het werk heeft laten doen, think again. In een gloednieuw behind-the-scenes filmpje van Christian Dior zie je dat Marion Cotillard overal bij betrokken was – van de stiksels tot de schetsen. In de video vertelt de Oscar-winnende actrice: ‘Ik twijfel momenteel enorm tussen een rock and roll-type of juist iets extreem simpels. Ik wil nog steeds heel graag een sterk Dior-symbool erop zetten.’

Ook een plaatje: de kersverse Chanel Métiers d'Art Pre-Fall 2013-show >

Voor inspiratie keek Marion Cotillard naar de fabelachtige Dior-show van Raf Simons en nam ze foto’s van bomen tegen een nachtelijke hemel in de winter. ‘Ze is het gezicht van de Lady Dior-tas sinds 2008, de belichaming van een verfijnde en levendige vrouw. Het was natuurlijk volkomen logisch dat Marion Cotillard haar eigen tas ging ontwerpen; haar persoonlijke Lady Dior, die zowel modern als tijdloos is.’ Zo leest de officiële persverklaring van het Franse modehuis.

Sta je al te trappelen van opwinding? Begrijpelijk. Bekijk hieronder als de donder het Dior-filmpje

youtubeView full post on Youtube