De Conscious-lijn, je kent hem inmiddels wel; de collectie die deel uit maakt van H&M’s strategie voor stijlvolle doch duurzame kledij. Vanaf 19 maart ligt de nieuwste Conscious-collectie weer in de schappen en dat moet natuurlijk groots worden aangekondigd. En dat is waar Vanessa Paradis om de hoek komt kijken.

 
De Franse actrice slash zangeres slash ex van Johnny Depp – hoewel wij blijven hopen dat ze ooit weer bij elkaar komen – skittert in de zomerse ad o.a. in een geel jurkje met ruches en een versierd uniformjasje met rits, gecombineerd met een broek met botanische print. Maar er zitten ook sportieve stukken in de collectie, zoals een jumpsuit en T-shirtjurk met tropische prints. Accessoires? Check! Heren- en kinderitems? Zijn er ook. En natuurlijk is de gehele collectie gemaakt van duurzame materialen als organisch katoen, gerecycled polyester en tencel.

Naar verluidt sloeg Vanessa vorig jaar al een nieuwe (Franse) lover aan de haak >

 
VINTAGE
‘Ik zet me graag in voor de Conscious-collectie van H&M,’ laat Vanessa in het persbericht weten. ‘Ik doe zelf ook mijn best om duurzamer te leven,  ik heb bijvoorbeeld veel vintage fashion in mijn garderobe. Ik hou van deze stijl en het is milieuvriendelijk, want je gebruikt en hergebruikt oude kleding. Dat geeft me een goed gevoel.'

 
Tegelijkertijd met de lancering van de Conscious-collectie start de wereldwijde kledinginzameling in H&M-winkels, waar we je eerder al over berichtten. Klanten kunnen overal ter wereld oude kleding – ongeacht van welk merk – naar H&M-winkels brengen, met een max van twee tassen per klant per dag. In ruil daarvoor ontvangen ze een kortingsbon. Goed bezig, daar bij H&M.

 
Vanessa Paradis is ook al een tijd het gezicht van Chanels Coco perfume en Rouge Coco lipstick >
 
Bekijk hieronder het campagnefilmpje:

youtubeView full post on Youtube