UPDATE 28 JANUARI 2013, 17.39 UUR: zojuist exclusief van huize Gucci ontvangen: dé making of-video van Gucci's nieuwste Forever Now-campagne met Charlotte Casiraghi in de hoofdrol. Willen we je natuurlijk niet onthouden. Scroll snel naar beneden om 'm te zien. 

UPDATE 23 JANUARI 2013:

Drie keer is scheepsrecht. Wederom staat Charlotte Casiraghi model voor Gucci’s Forever Now-campagne.

Ook in 2013 is de liefde tussen de wondermooie Charlotte Casiraghi en Gucci allerminst bekoeld. De Monegaskische royal tuit opnieuw haar befaamde lippen voor deel drie van Gucci’s Forever Now-campagne.

FLORA & GRACE KELLY
Gucci’s Frida Giannini en Charlotte vieren met deze speciale samenwerking de iconische looks van Gucci, en charteren voor elk deel een andere grote modefotograaf. Waar de vorige keer Peter Lindbergh en het Nederlandse fotografenduo Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin aan bod kwam, is het nu de beurt aan Mert Alas & Marcus Piggott. Naast Charlotte in de hoofdrol? Het welbekende bloemenpatroon van Gucci.

Zien: Gucci stak knapperd Javier Bardem in een ‘groene’ outfit voor de première van de Bond-film Skyfall >

In de twee close-upbeelden zien we Charlotte Casiraghi met een zijdezacht Gucci Flora-sjaaltje om de nek, eh, in haar hand. Het bekende patroon werd tientallen jaren geleden door de Italiaanse kunstenaar Vittorio Accornero getekend. Extra leuk feitje: de zijden sjaal werd in 1996 door Rodolfo Gucci, zoon van oprichter Guccio Gucci, gegeven aan de befaamde grootmoeder van Charlotte Casiraghi, Grace Kelly (toen al Prinses Grace van Monaco).

Vanaf maart verschijnt de gloednieuwe Gucci Forever Now-campagne met Charlotte Casiraghi in de bladen en hou het web in de gaten voor het bijbehorende filmpje.

GUCCI FOREVER NOW - THE MAKING OF

youtubeView full post on Youtube