Isaac Mizrahi kan alles. Alleen al in 2012 kwam hij met een babylijn, een bruidslijn en een auto op de proppen. En nu dan een sieradenlijn. Een collectie glimmers met veel kleur moet het worden, geschikt om te stapelen, te mixen en te matchen, maar tegelijk zo geraffineerd dat elk item ook solo de show steelt.

KLEUREN VAN DE REGENBOOG 
‘Kleur is altijd heel belangrijk geweest in mijn werk, het is de oorsprong van alles. Het idee van de collectie is dat de sieraden zowel fijn (in termen van ambacht), als gedurfd zijn,' aldus de duizendpoot. De collectie zal bestaan uit ringen, armbanden, colliers en oorbellen. Met hier en daar wat diamanten, maar vooral veel gekleurde edelstenen als groene en zwarte onyx, roze opaal, blauw agaat, blauw topaas en geel citrine, ingelegd in platina, goud en zilver. Prijzen zullen liggen tussen de $200 en $1500.

 
Het is trouwens niet de eerste keer dat Isaac Mizrahi zich toelegt op juwelen. Vijftien jaar geleden maakte hij al twee kleine collecties met vooral diamanten. Een groot succes, vond hij zelf. Of en wanneer de juwelen in Nederland op de markt komen is op dit moment niet helemaal duidelijk.

Hear, hear Aerin Lauder breidt haar lifestylelijn uit met sieraden en brillen >