Slechts 22 lentes jong, maar al flink booming in de bizz. Rita Ora heeft het maar goed voor elkaar. Van relletjes met mede-sterren tot knuffelen met model van het moment Cara Delevingne; we zien ’t de Brit allemaal doen. Nieuwste spannende zet van de zangeres? Boegbeeld worden van sneakermerk Superga.

SMOKING VOOR SUPERGA
Rita pikte afgelopen oktober pardoes de plaats van Alexa Chung in, die het te druk kreeg met andere projecten. Waar we deze hippe stoelendans bij Superga eerder al aankondigden, zijn daar nu dan eindelijk de foto’s. En die zijn machtig prachtig.

Karl Lagerfeld wist Rita Ora ook in te schakelen voor een speciaal evenement… >

Waar Superga met Alexa Chung de zoete weg in sloeg, gaan ze nu voor smoking hawt en très romantisch. Zo zien we Rita in een poederroze slipdress met witte Superga-gympen eronder en weer op een andere foto met afzakkende top en kort satijnen jurkje. Wij zijn fan.

En niet alleen wij trouwens. Rita’s voorganger Alexa laat weten dat ze het een razendgoede zet van ’t Italiaanse Superga vindt. ‘Ik ben blij dat het merk zo'n enorm getalenteerde ster heeft weten te laten tekenen.’ Aldus Alexa Chung in de persverklaring.

En hé, daar is ook nog eens een making-of filmpje van Rita’s Superga-shoot. Kijken maar!
 

youtubeView full post on Youtube