De aankomende dagen reist Bas Kosters met zijn team af naar het gloedjenieuwe Utrechtse creatief platform Kapitaal. Daar zijn T-shirts en tassen te koop met zeefdrukken van vier unieke prints die de enfant terrible van de Nederlandse modescene speciaal voor het event ontwierp. Kapitaal wordt op die dagen omgetoverd tot één groot Bas Kosters’ zeefdruk bonanza en bezoekers kunnen er op zaterdag de 27e zo’n kek T-shirt of knappe tas met print (Bas’ handelsmerk) inslaan.

 
Ook doen deze week: de Contemporary Fashion Days in Antwerpen >

 
Kapitaal opende pas op 5 april haar deuren en is naar eigen zeggen dé nieuwe creatieve plek van Utrecht waar cultuur, zeefdruk, workshops, exposities en feestjes samenkomen. In het kader van de Bas Kosters bonanza zal de ontwerper ook drie speciale items maken die tijdens het event van zaterdagmiddag en avond (hapjes! Drankjes! Muziek!) geshowd worden.

HUUP HUUP KOSTERSTRUC
Geinig: ook je eigen favoriete shirt kan in Kapitaal een Bas Kosters-metamorfose krijgen. Gewoon donderdag of vrijdag even langskomen voor een blik achter de schermen, en natuurlijk om je shirt achter te laten, en Bas doet de rest. Zaterdag haal je jouw goed dan gemetamorfoosd weer op.

 
Kapitaal Utrecht, Plompetorengracht 4, www.kapitaalutrecht.nl en www.facebook.com/Kapitaal.

Bas Kosters ontwierp onlangs nog een kledinglijn voor het stoere babykledingmerk Ballsy Baby >