En wie hadden ze voor zo'n debuut beter kunnen kiezen dan Net-a-Porter, misschien wel de bekendste high fashion webshop van dit moment. Sinds 2005 verkoopt Net-a-Porter de collectie van Jack McCollough en Lazaro Hernandez, als één van de eerste online winkelketens. En nu, anno 2013, wordt die trouwe support gevierd met een uit negen stuks bestaande limited edition capsulecollectie.

 
SIGNATURE STYLE
Met de items zijn de mannen van Proenza Schouler trouw gebleven aan de stijl waar ze zo bekend om staan. Gedurfde kleuren, prints en strepen worden gebruikt op jurkjes, shorts, sweaters en jacks. 'De collectie is geïnspireerd op enkele van onze favoriete stuks uit de afgelopen pre-spring collectie en lijken op surf geïnspireerde klassiekers als een board short of een Baja-trui, maar zijn uitgebracht in luxere stoffen als leer en aangepaste tweed,' jubelt het duo over de collectie tegen Vogue UK.

 
Prijzen variëren van € 458 voor een jersey mini-jurk tot € 1280 voor een suède jack. Surf gauw naar Net-a-Porter.com, want de limited edition items zijn al in de verkoop.

 
Duik achter de schermen bij Beyoncés shoot voor H&M >