De zomer (en lente, kuch) moet nog aanbreken, maar Jimmy Choo zit al met het hoofd in de herfst en hoopt vurig op een zonnige nazomer. Want dan zal het label weer een nieuwe zonnebrillencollectie de markt in slingeren. Nu heeft Jimmy Choo uiteraard elk seizoen een nieuwe collectie, maar deze heet Flash en flashy zijn de brillen zeker. Het pittige cateye model komt in zwart, zilver, nude en marineblauw, met een flinke dot glitters aan de voorkant van het montuur. De glitters zijn – uiteraard – van Swarovski. Hashtag shine!
   
Jimmy Choo slaat Nicole Kidman aan de haak >
       
OVERENTHOUSIASTE FOTOGRAFEN
Roberto Vedotto (de CEO van Safilo Group, de Italiaanse firma waarmee Jimmy Choo hun zonnebrillen ontwerpt, produceert en verspreidt) vertelt trots over de inspiratie van de brillencollectie aan ELLE.com: ‘De zonnebrillen hebben het glamourgevoel dat geïnspireerd is op het rodelopermoment, een combinatie van flitsende camera’s van overenthousiaste fotografen en het gillende publiek.’ Goed. Nu maak je natuurlijk niet elke dag zo’n moment mee. Dus van ons mag-ie ook gewoon op als de zon schijnt. Of als je een kater hebt. Of een combinatie beide, natuurlijk.
   
De Jimmy Choo Flash-collectie ligt vanaf augustus bij Jimmy Choo boetieks (P.C. Hoofstraat 62, Amsterdam) en online op www.jimmychoo.com. Over de prijs is nog niets bekend.
   
Meer anti-katertips nodig? >