Dat hoofdontwerper Riccardo Tisci the rich and famous in zijn directe vriendenkring heeft, leverde Givenchy al eerder gierend mooie campagnefoto’s op. Van Kate Moss bijvoorbeeld, voor de spring/summer 2013-collectie en Mariacarla Boscono met dochtertje Marialucas. Laatstgenoemde familiekiekje moet bij Tisci naar meer hebben gesmaakt. Want wie hengelde hij voor de herfst/winter 2013-campagne binnen? Het Roitfeld-duo Carine en Julia. Moeder en dochter poseren in de bloemenprint waarvan we al eerder een scoop kregen (hint: MET Gala, Kim K.).

Vanavond staat Carine Roitfelds amfAR Gala-catwalkshow op het program in Cannes. Sneak peek! >

TISCI’S GIVENCHY GANG
Ook Amanda Seyfried is – voor het eerst in een modeshoot – van de partij. De Les Misérables-actrice is te zien in Tisci’s gypsy-geinspireerde look met Bambi-print (de opvolger van Givenchy’s best seller-Rottweiler?). ‘Deze mensen zijn mijn familie,’ laat Tisci over zijn ‘Givenchy gang’ aan Telegraph weten. ‘Zij hebben altijd in mij geloofd en zijn erg trouw aan mij. Faithfulness and love zijn de mooiste dingen bij wat ik doe.’

Naast Amanda en de Roitfelds doen ook de Spaanse acteur Quim Gutiérrez en modellen Dalianah Arekion en Mariano Ontanon in het nieuwe seizoen mee. Fotografenduo Mert Alas en Marcus Piggott tekende, net als vorige keer, voor de fotografie.

 
Amanda Seyfried werd begin deze maand al benoemd tot het nieuwe gezicht van Givenchy’s parfum Very Irresistable >

Sleeve, Style, Pattern, Fashion, Day dress, Long hair, Black-and-white, Makeover, Fashion design, Button,