Ho, stop, ho! Deze dinsdagochtend kon niet veel beter beginnen. H&M doet uit de doeken dat ze deze herfst met Isabel Marant de handen ineen slaan.  

Designer ABC: lees hier alles over Isabel Marant >

PARIJSE PERFECTIE

‘We zijn enorm blij met Isabel Marant als guest designer voor H&M,’ jubelt Margareta van den Bosch, creatief adviseur van H&M, in de persverklaring. ‘De manier waarop ze verschillende elementen in haar collecties mixt en een stijl creëert die ongedwongen en urban is, maakt haar helemaal eigentijds. Ze heeft een fantastisch oog voor etnische details en de zeldzame gave iets te ontwerpen dat mensen echt willen dragen. We zijn ervan overtuigd dat de klanten van H&M enthousiast zullen zijn over deze collectie.’ Zo, steek die maar in je Marant-zak.

Shop de ultieme festivallook in de stijl van Isabel Marant >

VOOR HET EERST MANNENKLEDING
Isabel Marant kroop onlangs achter de tekentafel en kwam met (ongetwijfeld heerlijke) musthave-items, op de proppen die vanaf 14 november 2013 in de (online)schappen hangen. De Franse ontwerpster heeft bovendien voor het eerst een mannencollectie ontworpen. Wowsa!

Celebs zijn dól op Isabel Marant, kijk maar >

'Ik ben gevleid door deze samenwerking,’ laat Isabel Marant weten. ‘H&M werkt met de beste designers en het is voor mij dan ook een grote eer om uitgenodigd te worden. Mijn streven is iets echts te creëren dat vrouwen in hun dagelijkse leven willen dragen, met een zekere zorgeloosheid die volgens mij heel erg Parijs is: je kleedt je modisch zonder er teveel aandacht aan te besteden en ziet er toch sexy uit. De collectie is doordrenkt van dit soort easiness en attitude. Alles is met elkaar te combineren, gewoon door je eigen gevoel te volgen: voor mij draait mode helemaal om persoonlijkheid.’

Zien: Isabel Marants autumn/winter 2013-collectie >

VIDEO: ISABEL MARANT POUR H&M

youtubeView full post on Youtube