En nee, het is niet Marc Jacobs, Nicolas Ghesquière of Emma Hill geworden. De gelukkige is niemand minder dan Stuart Vevers, voormalig creatief directeur van Loewe. Bekend om, jawel, zijn accessoires, gebruik van leer en mannentassen. Precies hetgene waar Coach ook sterk in is.
 
HET VOLGENDE HOOFDSTUK
'Stuart staat bekend als één van 's werelds meest toonaangevende accessoiresdesigners,' licht de president van Coach Inc., Victor Luis, de keuze toe. 'Zijn passie, vaardigheden om leiding te geven, ervaring in luxe merken en focus op lederwaren kwalificeren hem om het volgende hoofdstuk van Coach te leiden.' Hoewel Reed Krakoffs contract bij Coach pas in juni 2014 officieel afloopt, kan er sprake van zijn dat hij het designstokje eerder overdraagt. Een exacte datum is echter nog niet bekend.
Kort, kort, kort. We zetten de headlines van het nieuws op een rij >
 
PS - Er is meer geschuif van werknemers onder de modehuizen. Zo maakte het label Ballantyne eerder vandaag bekend dat ze Roberto Menichetti, die eerder werkte voor Burberry, Jil Sander en Céline, als nieuwe creatief directeur heeft aangesteld. Hij zal de mannen- en vrouwencollecties onder zijn hoede nemen.
 
PS 2 - Delphine Arnault, dochter van LVMH-president Bernard Arnault, geeft haar positie als deputy general manager bij Dior op. Niet zomaar hoor, ze zal vanaf september dezelfde rol bij Louis Vuitton vervullen – wat natuurlijk ook onder hetzelfde luxeconcern valt. Reist de vraag: heeft dit een link met mogelijke vernieuwingen die op het program staan bij Louis Vuitton? Het gerucht gaat namelijk dat Marc Jacobs na zestien jaar trouwe dienst als hoofdontwerper plaats zal maken voor Nicolas Ghesquière. We houden het voor je in de gaten.
 
Wowsa, Sarah Jessica Parker ♥ Iris van Herpen! >