Even een resumé: Marc Jacobs is deze week opnieuw belaagd door Franse graffiti-artiest Kidult. Dit keer was zijn Parijse shop het doelwit. Graffiti-artiest Kidult spoot groot een groen ‘$686’ op de voorpui, verwijzend naar zijn eerdere akkefiet met de designer. (In het voorjaar van 2012 besmeurde Kidult Jacobs' winkel in Soho New York met het woord 'ART'. Jacobs maakte er een foto van, plaatste dit op een stel T-shirts en zette deze te koop voor een whopping $686.)

Kidult kon daar niet om lachen en maakte Jacobs op zijn Twitterpagina uit voor een ‘kapitalistische dief’. Een eigen roze shirt van Kidult volgde, met dezelfde foto van de ‘versierde’ voorgevel van de Jacobs-winkel. Nu was er dus weer neongroene 'kunst' op de Parijse winkel gekliederd. En zie daar: Marc Jacobs slaat terug met wéér een T-shirt. Hoppa.

't Is trouwens niet de eerste modestrijd die Kidult aangaat. Het lijkt zijn missie om zoveel mogelijk modehuizen en diens winkels aan te vallen. Eerdere slachtoffers: Céline, Agnès B, Christian Louboutin, Hermès en Yves Saint Laurent.

Cap, Bottle, Alcohol, Drink, Picture frame, Glass bottle, Baseball cap, Hat, Headgear, Alcoholic beverage,

Team Jacobs met 686-petten