Oh-la-la, schnabbelkoning Karl Lagerfeld heeft nu een wel heel leuk project in de wacht gesleept. De merkwaardige designer lanceert samen met Tokidoki, het lifestylemerk dat faam verwerft met schattige karakters, een heuse capsulecollectie bomvol wil-ik-hebben-spul.
     

CHOUPETTE HOORT ERBIJ
Is het een Barbie? Is het een Action Man? Neen, het is Karl! Voor de collabo vereeuwigt Tokidoki Karl Lagerfeld opnieuw als pop. In 2009 werd er van de Chanel-designer voor het eerst een (limited edition) miniatuurversie uitgebracht door Tokidoki; een ongeveer 25 centimeter hoge Karl, gehuld in een zwart, strak pak, gevolgd door Mr. Jeans en Mr. Black, twee latere varianten. En ook de pop die vandaag wordt gelanceerd is volledig in het zwart gehuld, met als eyecatcher Choupette op de arm, de tot op het bot verwende kat van Karl.

Speel ook het Tokidoki X Karl Lagerfeld-spel >
    

Maar wacht! De collectie bestaat niet alleen uit poppen. Verder in de hebberigmakende lijn: ready-to-wear-kleding zoals T-shirts, leggings, mouwloze shirts en rokken, maar ook accessoires (sjaals, tassen, sleutelhangers en iPhone-hoesjes).

REN JE ROT
Vanaf vandaag ligt de Tokidoki X Karl Lagerfeld-collectie exclusief in de Karl Lagerfeld-winkels (in Nederland vind je die aan de Hartenstraat 16, Amsterdam). Niet in de buurt van de hoofdstad? Breng dan als de wiedeweerga een bezoek aan Net-a-Porter. Daar is de volledige Tokidoki X Karl Lagerfeld-collectie online te koop.
   
Kijk nog één keertje de teaser van Tokidoki X Karl Lagerfeld:
 

youtubeView full post on Youtube