Actrice Cate Blanchett sleepte de hoofdrol in de film Blue Jasmine in de wacht. Voor haar rol ontvangt de actrice niet alleen een flinke duit op haar spaarrekening, ook haar mode-C.V. krijgt een upgrade. Speciaal voor haar vertolking van de hoofdrol krijgt de actrice custom-made jasjes. Van Chanel. In Woody Allens nieuwste parel speelt Blanchett een labiele vrouw, van wie het chique leven instort wanneer haar man wordt opgepakt voor fraude. Vanaf 22 augustus draait de film op het Nederlandse witte doek.

    
YOU’VE GOT MAIL!
Afijn, terug naar de custom-made Chanel-jasjes. Regisseur Woody Allen werkt voor zijn filmprojecten vaak samen met kostuumontwerpster Suzy Bezinger. Ook voor de rollenprent Blue Jasmine kreeg Bezinger de eer om de filmcast te kleden. Ze besloot flink uit te pakken door alleen grote modehuizen te benaderen. Voor het kleden van hoofdrolspeelster Cate Blanchett trok Suzy Karl Lagerfeld aan zijn designerjasje en ze vroeg hem om hulp middels een kort briefje. Binnen twee dagen bracht de postbode twee op maat gemaakte Chanel-jasjes met de boodschap: ‘Voor Cate doe ik alles’. Mogen wij dat adres ook even noteren?

Zien: de prachtplaat van Diane Kruger voor Chanel Beauty >

De modische headquarters van Ralph Lauren ontvingen eveneens een krabbel van Benzinger. En met succes. Alec Baldwin mocht zich hullen in leren loafers en witte bloezen van het preppy modehuis. Verder draagt Cate jurken van Fendi, Valentino en Carolina Herrera in de film.
   
Nieuwsgierig? Spot één van de Chanel-jasjes (een wit jasje met zilveren knopen en donkerblauwe afwerkingen) in de trailer van Blue Jasmine.
   
  

youtubeView full post on Youtube