Feest bij Pirelli. De befaamde kalender van het welbekende autobandenmerk blaast dit jaar vijftig kaarsje uit, en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Dit keer staat niet alleen de top van de modellenwereld schaars gekleed voor de lens van één fotograaf, maar zijn er twee camerameesters gecharterd. Wat dacht je van Patrick Demarchelier én Peter Lindbergh? Jup, Pirelli pakt uit.

BIRTHDAY EDITION
Het concept blijft uiteraard hetzelfde (een trits nakende supermodellen en schieten maar), maar deze kalender belooft een heuse ‘special half-century birthday edition’ te worden. De kalender is geschoten in een studio in New York en op een strand, net buiten New York.

In de hoofdrollen: Alek Wek, Alessandra Ambrosio, Helena Christensen, Isabeli Fontana, Karolina Kurkova en Miranda Kerr. Voor zover we weten dan. Een paar namen worden volgens insiders nog strikt geheim gehouden (Doutzen? Lara? Saskia?).

Wel nog even wachten geblazen totdat de kalender aan de muur prijkt; de volledige reeks spannende foto’s sijpelt eind dit jaar binnen.

Meer Doutzen Kroes voor Emilio Pucci! >