Er komt een heuse musical over Patrizia Reggiani a.k.a. The Black Widow. Juist, de vrouw die een moordenaar inhuurde om haar ex-man en Gucci-baas Maurizio Gucci om te leggen. Reggiani kwam onlangs vrij na haar straf in het gevang te hebben uitgezeten. Actrice Julie Artherton zal de rol van Reggiani vertolken in het stuk, genaamd Mrs. Gucci, dat vanaf 13 oktober in het Arts Theatre in Londen te zien zal zijn.

Meer oude koeien uit de sloot; Donatella is niet blij met tv-film House of Versace >

The Olsens hebben een nieuwe stap gezet in de richting van world domination. Op modegebied dan. De vlijtige tweeling heeft een flinke bups aandelen in e-commerce bedrijf Beachmint.com gekocht. Ashley en Mary-Kate hielpen het bedrijf, dat onderverdeeld is in de websites JewelMint, ShoeMint, IntiMint, BeautyMint and HomeMint, ooit opzetten én ontwierpen er al eens voor. Maar nu zullen ze dus ook de rol van co-chairwomen op zich nemen. Hoezo imperium Olsen in the making?

 
MK en Ashley sleepten vorig jaar nog de CFDA Designers of the Year Award binnen   

Wat spot ons oog daar? Heeft Kristen Stewart een nieuw prentje op heur lijf getatoeëerd? Of hebben we hier met een plakplaatje van een grote vis te maken? Onze collega’s van de Britse ELLE waagden er een heuse #durftevragen twitterpoll aan; real or fake @ ELLEUK. Wat jij? Bekijk de foto hier >

Hoei, Miranda Kerr is het gloednieuwe gezicht van Swarovski. Fotograaf Nick Knight schoot de kiekjes. Check het eindresultaat hieronder:

Arm, Hairstyle, Eyebrow, Photograph, Petal, Style, Beauty, Eyelash, Fashion, Youth,