Ook voor de zomercampagnes van 2014 kiezen de grote modehuizen massaal voor sterren. Zangers en zangeressen, acteurs en actrices, stijliconen en it-girls: modellen worden seizoenen lang al ingeruild voor andere bekende koppen voor menig modeklus. En ook dit seizoen zetten merken als Prada Men (Dane DeHaan), Versace (Lady Gaga), Louis Vuitton (o.a. Sofia Coppola en Catherine Deneuve), Balmain (Rihanna), Chloé (Lou Doillon) en Givenchy (Erykah Badu) de mooiste niet-modellen voor de camera. Nieuw in het rijtje: Matthias Schoenaerts voor Louis Vuitton Men en Elle Fanning voor Miu Miu.

En natuurlijk: Miley Cyrus is het nieuwe gezicht van Marc Jacobs >

LOUIS VUITTON ♥ MATTHIAS SCHOENAERTS
Na de spetterende sterrencast voor Louis Vuittons damescollectie, heeft het modehuis ook voor de mannencampagne het oog laten vallen op een bekende acteur. De 36-jarige Antwerpenaar Matthias Schoenaerts werd door fotograaf Mikael Jansson vereeuwigd in Arizona, op de Glen Canyon Dam voor het modehuis. Gehuld in Louis Vuitton moois uit de zomercollectie, die als thema ‘American road trip’ heeft, ziet Schoenaerts er uit als een ware globetrotter.

Actrice Kristen Stewart mag aan de bak voor Chanel >

MIU MIU ♥ ELLE FANNING
Miuccia Prada is de Queen van de sterrencasting! Jaar na jaar kiest de ontwerpster de mooiste jonge Hollywood-sterren uit voor de campagnefoto’s van haar jonge label Miu Miu. Dit seizoen is de eer aan de 15-jarige Elle Fanning, die met de modellenklus in de voetsporen treed van o.a. Katie Holmes, Lindsay Lohan, Drew Barrymore, Chloë Sevigny, Kirsten Dunst en Hailee Steinfeld. De eerste foto lekte vandaag uit, maar hou de site in de gaten voor de rest van de campagnefoto’s, geschoten door het Nederlandse duo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin.

Bekijk hier alle zomercampagnes van 2014 >

Kimono, Nightwear, Gun accessory, Robe, Pattern,