In de categorie niet te missen kijkvoer: in deze video wordt Cara Delevingne tijdens haar shoot voor Mulberry s/s 2014, waarvoor ze model stond met o.a. een papegaai, een pony, een stel honden en een schildpad, geïnterviewd door het modehuis zelf. De quotes die daar uit voortkwamen willen we je niet onthouden.

Zijn Cara en Michelle de nieuwe Thelma en Louise? >

SPOT ON
Zo antwoordt het Britse model op de vraag wie haar favoriete co-star in de shoot is: ‘I think Spot [de witte papegaai, red.]. We bonded very quickly. It felt like when I looked him in the eyes, I met him years ago, you know.’ De lastpak op de set was volgens Cara de schildpad. Die bleef maar achteruit lopen. Maar ach, hij had wel goede ‘moonwalking skills’.

Afijn, u begrijpt; starten die video.

PS - Morgen gaat Londen Fashion Week van start. Helaas dit keer níet met een catwalkshow van Mulberry, maar 'slechts' een presentatie. Maar het Britse modehuis doet alvast uit de doeken dat er tijdens die presentatie wel iets bijzonders staat te gebeuren, dat te maken heeft met boegbeeld Cara Delevingne. Zou er een heuse Cara bag in the making zijn? We houden het in de smiezen.

youtubeView full post on Youtube