De Russische Polly Pocket, niet vies van een statement ketting, is benoemd tot ambassadrice van een creatieve samenwerking tussen Harrods en Fabergé die, geheel in stijl, tijdens Pasen uitkomt: A Fabergé Easter at Harrods.

EEN EI HOORT ERBIJ
Project Fabergé Easter wordt groots aangepakt. Begin april zal een prachtige Fabergé-salon en -expositieruimte worden ingericht in de Harrods-vestiging aan de Brompton Road, waar oa een uniek collector’s item gemaakt door de Parijse kunstenaar Frédéric Zaavy en een echt origineel Fabergé-ei, vervaardigd in goud, diamanten en nefriet te bewonderen zullen zijn. Natuurlijk krijgen ook de etalages een Fabergé-metamorfose en aan de Egg Bar – vinden wij leuk – kunnen klanten een speciale boodschap in hun eigen Fabergé-ketting laten graveren.

Pssst liever een écht ei met pasen? Zo maak je het ultieme ei >

#DURFTEVRAGEN
En Mira? Zij slaat aan het twitteren. Tijdens een live Q&A op het sociale medium gehost door Harrods kunnen fans de koningin van de streetstyle, met de hashtag 'Fabergeatharrods', alles vragen wat ze maar willen. Wij trappen vast af: wat draag je eigenlijk bij zo'n ei?

De A Fabergé Easter at Harrods-halskettingen:

Yellow, Earrings, Fashion accessory, Jewellery, Natural material, Amber, Metal, Fashion, Body jewelry, Tan,

Miroslava Duma op haar best: in de nieuwste designeroutfits op straat >