Weet je nog dat Kate Bosworth plots nóg meer Topshop-items ging dragen dan normaal en poef, het gave nieuwe gezicht voor de modeketen werd en een collectie ontwierp? Er lijkt nu hetzelfde gaande te zijn met Beyoncé.

TOPSHOP IN HET ANNE FRANK MUSEUM
Dat Queen B al langer fan is van de modeketen moge duidelijk zijn, maar de laatste tijd lijkt ze bijna alleen maar gehuld te gaan in Topshop, met als laatste outing haar bezoekje aan het Anne Frank Museum in Amsterdam.

Beyoncé droeg een lichtblauwe cropped bloes en broek van Topshop Unique plus een bowler hat en puntschoenen, uiteraard ook van Topshop (bekijk de foto onderaan het artikel). Even daarvoor spotten we Bey ook al in een gestreept jurkje, glitterend setje én met rugzak van het merk. Hmm… wij voelen toch echt een spannende samenwerking aankomen!

GRATIS SHOPPEN
Zou het dan ook geen toeval zijn dat Beyoncé drie uur lang gratis(!) mocht shoppen bij de enorme Topshop aan Oxford Street, waar ze bovendien een sneak peek kreeg van die nu al uitermate gewilde nieuwe collectie van Kate Moss? Nope, er hangt duidelijk iets in de lucht.

Wall, Denim, Visual arts, Design, Art exhibition, Painting, Stock photography, Museum, Modern art, Art gallery,