Kristen Stewart als cowgirl voor Chanel

De kop doet wellicht anders vermoeden, maar het is vrij briljant.

Meest gelezen

Kristen Stewart als het nieuwe gezicht van Chanel. Toen het nieuws ons afgelopen december bereikte krabde we onszelf even achter de oren. Dat is immers zoiets als Kim Kardashian voor de cover van Vogue vragen (oeps, ook gebeurd).  

HOWDY!
Je begrijpt, naar de foto’s van Kristens optreden voor Chanel smachten we al maanden. Nu is het zo ver, en lekt een instagramgebruiker, genaamd garcon_chanel en met een duidelijke obsessie voor het modehuis, de plaatjes van Kristen. En poef! Karl Lagerfeld heeft een cowgirl van d’r gemaakt.

Advertisement - Continue Reading Below

Nu konden we al goede Texas-sferen verwachten van Chanels Métiers d’Art Dallas-collectie waar Kristen het boegbeeld voor is, maar met deze make-over zijn we helemaal in onze nopjes. Van de cornrows(?) en het stokje in haar mond à la Clint Eastwood, tot de opgeknoopte bloesjes en cowboylaarzen; de vreemdste combi’s blijken soms de besten.

Saillant detail: de Indianentooien uit de Métiers d’Art-collectie, waar Chanel naderhand veel kritiek op kreeg, zijn nergens te bekennen.

Meest gelezen

We kunnen de complete campagne van Kristen Stewart voor Chanel in mei verwachten. Uiteraard stond der Karl zelf weer achter de camera. Bekijk hier alle foto's die er tot nu toe zijn van K-Stews Chanel-serie >